top of page

Status van de listings

Status van de listings

NetSync biedt je de mogelijkheid om de status van je listing op elk online platform te bekijken. Hieronder vind je de verschillende mogelijke statussen.

Status van locatielistings

Live

  • Dit betekent dat NetSync de listing heeft gekoppeld en dat de bedrijfsgegevens worden gesynchroniseerd.

VERstuurd

  • Dit betekent dat NetSync je bedrijfsgegevens naar de directory heeft verzonden.
    Belangrijk: deze status is alleen van toepassing op mappen die de realtime synchronisatie van listings niet ondersteunen.

Taken in behandeling

  • Dit betekent dat het online platform een bestaande listing heeft gevonden en hulp vraagt om aan te geven of de informatie nog correct is of aangepast mag worden. Deze status wordt naast de knop "Listings identificeren" weergegeven gedurende de eerste vier uur nadat een locatie is ingeschreven. De NetSync-specialist zorgt ervoor dat deze identificatie reeds in orde is, zodat de gegevens juist synchroniseren met de opgegeven basisinfo.

In verwerking

  • Dit betekent dat de gegevenssynchronisatie tussen de Knowledge Manager (de nieuwe gegevens of wijzigingen die aangebracht werden) en het online platform nog in verwerking zijn om live te komen.

Niet beschikbaar

  • Dit betekent dat NetSync de gegevens niet met het online platform kan synchroniseren of verzenden. Als je wil weten waarom een ​​vermelding niet beschikbaar is, klik dan op de infoknop  naast de status.

afgemeld

  • Dit betekent dat NetSync en de uitgever momenteel niet verbonden zijn. Je kan je op elk gewenst moment aanmelden om de verbinding te herstellen.

bottom of page