top of page

Koppeling van je Google Mijn Bedrijfsprofiel of je Facebookbedrijfspagina

Koppeling van je Google Mijn Bedrijfsprofiel EN je Facebookbedrijfspagina

Bij het opzetten van jouw NetSync-programma kijkt onze NetSync-specialist alle online platformen na. Alles wordt dan voor de eerste keer gesynchroniseerd en nagekeken op errors en aanmeldingen.

google_my_business
facebook logo.PNG
Google Mijn Bedrijfsprofiel:
INdien je nog GEEn Google mijn bedrijf bezit,

maken we er één voor je aan en koppelen we de correcte gegevens. Bij het publiceren zorgen we ook dat je zelf het beheer krijgt van jouw Google Bedrijfsprofiel (Google My Business, GMB, GBP). FCR Media dient dan enkel medebeheerder te blijven om de koppeling te behouden met het NetSync-platform.  Jij wordt eigenaar. Het is dus wel belangrijk om FCR Media te laten staan bij de beheerders in jouw GMB om de synchronisatie te behouden.
 

Indien je een actief Google Mijn bedrijf profiel bezit,

hebben we jouw hulp nodig om de koppeling te maken.

GMB
Hiervoor zijn verschillende methodes:

1.

de NetSync-specialist bezorgt je per mail een link (Token) waarmee je de koppeling kan maken. (Deze blijft enkele weken geldig, graag zo spoedig mogelijk linken zodat je van start kan gaan)
 

2.

je voegt FCR media zelf toe bij de beheerders van GMB door dit
nummer toe te voegen: 5721189183 (Connection Netsync verschijnt als naam).
Als FCR media medebeheerder is, maken we de koppeling voor jou in orde.

3.

FCR Media vraagt zelf via Google om medebeheerder te worden. Er komt een aanvraag in je mailbox die je kan accepteren. Net zoals bij methode 2, als FCR media medebeheerder is, maken we de koppeling voor jou in orde.

4.

Indien je de logingegevens van je NetSync-account reeds hebt ontvangen en je wenst zelf te koppelen, dan ga je naar de tab Vermeldingen > Alle vermeldingen. Vervolgens klik je op de knop rechts van het  GMB-icoon om je aan te melden. Je volgt de stappen om te koppelen. Deze stappen zijn dezelfde als wanneer je op de link klikt die je via mail ontving bij methode 1. Klik op ‘je eigen account’ gebruiken. Zorg ervoor dat de gegevens bij de koppeling dezelfde zijn. Naam, adres, telefoon. Als deze verschillen, dan kan Google vragen om je bedrijf te verifiëren. Dit kan via een verificatiecode die naar je telefoon, mail of postadres wordt verzonden.
 

5.

Indien je niet weet wie jouw GMB beheert of je bent je paswoord vergeten en je wenst dat we dit oplossen, dan vragen we via Google beheer aan. Als er na enkele dagen niemand op de mail reageert, krijgen we de mogelijkheid om jouw GMB te verifiëren. Bezorg ons dan zo snel mogelijk de code die Google naar jou opstuurt (per telefoon, e-mail). Via telefoon ontvang je binnen vijf minuten de code van een elektronische stem, op je gsm gebeurt dit via sms.

 

code GMB beheer
Facebookbedrijfspagina:
Methode 1 :

De NetSync-specialist bezorgt je per mail een link (Token) waarmee je de koppeling kan maken. Deze blijft enkele weken geldig, maar liefst doe je dit zo snel mogelijk zodat je meteen van start gaat.

Methode 2 :

Indien je de logingegevens van jouw NetSync-account hebt ontvangen en je wenst zelf de koppeling te maken, ga dan naar de tab “Vermeldingen” > “Alle vermeldingen”. Klik vervolgens op de knop rechts naast het Facebook-icoon en meld je aan. Volg verder de stappen om te koppelen.

Wens je een facebookberijfspagina aan te maken? 

Bekijk hier onze tips en tricks

Facebook
bottom of page